Имам въпросче


Би ли ви дразнило присъствието в блога на притчи и терапевтични приказки за деца?

View Results
Create a Blog Poll

Публикувано от

4 Response to "Имам въпросче"

 1. Кръстю says:
  14 октомври 2010 г., 21:06 ч.

  Прощавай, някак си недобре е формулирано въпросчето
  Пример: За дразненето не би ме дразнело и отговорих с не, но мисля, че по удобно за ползване би било да са отделно :)

 2. Gloxy-Floxy says:
  14 октомври 2010 г., 23:59 ч.

  Прав си, Кръстю, ще се опитам да поизясня.
  В случая "По-добре е да са в отделен блог" означава "По мое мнение не им е мястото тук". Иначе съм наясно, че само по себе си е по-добре да са в отделен блог и даже го създадох преди два-три дни, обаче не ми потръгна. Загубих часове да търся хубав детски шаблон, качих най-добрия, който намерих, той излезе куц, не мога да наместя заглавието в хедъра и просто спрях дотам, докато си изясня какво е най-уместно да направя по-натам. Дадох си сметка, че много трудно ще намеря сили и време за още един блог, защото си иска поддръжка, а аз и на тия не мога да насмогна. И другото, което е, че съм насъбрала такъв материал непреведен, но той не е в такива количества, че да печатам години наред.
  Като гледам резултатите от анкетата до сега,нещата вървят към това, да ги печатам тук, като след заглавието в скоби слагам няколко ключови думи и/или фрази, ако е от тая категория, примерно "терапевтична приказка за деца, раждане, ново дете в семейството, откъде идват бебетата" и ако на някой не му се четат подобни материали, просто да ги подминава.
  А държа поне терапевтичните приказки да кача, защото в българските страници няма подобен ресурс.:)

 3. Кръстю says:
  15 октомври 2010 г., 5:33 ч.

  Не съм много по SEO-то, а такива шаблони и работи не ги ползвам, то при мен е друго, акцента са картинките,на блоговото оформление следва да се наблегне, ако се изразяваш основно с текст, но не е задължително , обаче при теб щом става дума за деца -да! За тях е важно :)
  Най-простото което ми идва е да отделиш с цвят -детските работи с един, притчите с друг:)
  Тогава читателите ти ще се ориентират веднага какъв е материалът!
  И за две полета с етикети вляво(или дясно)

 4. Gloxy-Floxy says:
  15 октомври 2010 г., 7:47 ч.

  Абе те са две и двеста. :)
  За притчите често пъти е трудно да бъдат категорично определени като такива за деца или за възрастни. Така че тук нещата се преливат и ако имам два блога за притчи, ще се видя в голямо триумение в кой от двата да кача определен материал. А пък ако имах детски блог, там по-скоро дизайнът е важен, за да създаде атмосфера за родителя, доколкото ресурсът е специфичен, а и в повечето случаи децата няма да да го ползват сами, на тях ще им се чете, а това не е книжка, която ще подържат в ръце и ще гледат картинките...:)
  Ще видим, какви ще ги свърша! :D

Публикуване на коментар