За резултата от анкетата

Благодаря на всички, които изразиха отношение, като гласуваха в анкетата тук и по този начин ми помогнаха да взема решение.
До момента са гласували 151 човека и приблизително 80% от тях заявяват, че нямат нищо против да публикувам и детско съдържание. Само по себе си, действително е по-добре детските притчи и терапевтични приказки да си имат свое местенце, но в момента ми е истински проблем да разработвам още един блог и така ме облекчихте. :)
В анкетата беше зададен въпрос, какво разбирам под терапевтични приказки за деца. Ще повторя това, което написах там - обхващат изключително широк диапазон. Една примерна категоризация, на която попаднах: дидактически, художествени, диагностични, профилактични, лечебно-психологически, медитативни. Нямам за цел да давам толкова силен психологически привкус на нещата, защото не съм и специалист. Ще качвам това, което имам в наличност - поучително-възпитателни; такива, които биха подпомогнали преодоляването на някои детски страхове и/или проблеми в общуването и много рядко дидактически - такива, които подпомагат усвояването на нови знания за света, ако особено много са ми харесали.
Най-общо, ще гледам да не разводнявам прекалено тематиката на блога. И когато съдържанието е адресирано към детска аудитория, ще слагам етикети в скоби веднага след заглавието, така че тези от потребителите, които не проявяват интерес, да не си губят времето. За някои от притчите е трудно категорично да се каже, че са за деца или за възрастни и това ми създава известно затруднение как да ги маркирам, но с такива ще процедирам, както преценя на момента.
Благодаря ви още веднъж!

Публикувано от

0 Response to "За резултата от анкетата"

Публикуване на коментар