Празнична гатанка

През този дълъг празничен цикъл, за мен прекрасен, но за други вече скучен, да не седите с празен ум :D , можете да поразсъждавате над това, откъде произхожда думата "празник".
Чакам предположения! :)

Публикувано от

13 Response to "Празнична гатанка"

  1. gost says:
    1 май 2014 г. в 21:41

    Ми, то си е очевидно делник/празник... В единия ден имаш нещо за правене, другият е празен от такива задължения. А и не е като да не даде отговора, още преди да попиташ. :P
    ПП: Що са забранени анонимните коментари?

  2. gost says:
    1 май 2014 г. в 21:41

    Ми, то си е очевидно делник/празник... В единия ден имаш нещо за правене, другият е празен от такива задължения. А и не е като да не даде отговора, още преди да попиташ. :P
    ПП: Що са забранени анонимните коментари?

  3. gost says:
    1 май 2014 г. в 21:41

    Ми, то си е очевидно делник/празник... В единия ден имаш нещо за правене, другият е празен от такива задължения. А и не е като да не даде отговора, още преди да попиташ. :P
    ПП: Що са забранени анонимните коментари?

  4. Gloxy-Floxy says:
    1 май 2014 г. в 21:53

    :D Не, не е като да не ...
    П.П. - много неактуален въпрос! Казала съм още преди 1 година - http://prit4ite.blogspot.com/2013/04/blog-post.html
    Пък и без туй ги държах само заради теб и още един приятел. Той тогава много остро реагира и заяви, че съм ги затворила,за да не може да ръси мъдри мисли. ... Тъй че отговорът може и да е "щото съм гадна", м?!

  5. gost says:
    1 май 2014 г. в 22:40

    (Няма да е пп, щото п-то го изчерпахме :D)
    Ми, мен просто ме мързи да си влизам в профила, а и гледаш как има навика да ми дублира коментарите по няква причина. Изтрий излишните, моля те, щото ме правят да изглеждам като златна рибка. :)

  6. Gloxy-Floxy says:
    1 май 2014 г. в 23:48

    Да бе, и да убия визията на оживена дискусия! Много си ми харесва така. Искам 6-ца от тотото, останалото ще си го купя, а другите 2 желания ще си ги запазя, ако се наложи животоспасително нещо, да не дава господ никому!
    ПП - обещавам, като ми изпълниш 1-то желание, да ти пускам бонбонки линдт в аквариума, чат-пат по някой трюфел.:D :*

  7. eli_np says:
    2 май 2014 г. в 7:07
    Този коментар бе премахнат от автора.
  8. Gloxy-Floxy says:
    2 май 2014 г. в 11:09

    :) Правилно си предположила, Ели. Не знам защо си си изтрила отговора.

  9. gost says:
    2 май 2014 г. в 11:53

    Аз казах, че ме прави да приличам на златна рибка, а не че съм. А и даже да бях, първо трябва да ме хванеш, ако е вярна техническата документация. ;)
    ПП: Въпреки това, ама никак няма да откажа, ако твърдо си решила да ми пращаш бонбони.

  10. Gloxy-Floxy says:
    2 май 2014 г. в 12:33

    Ми рекох, че сме на фазата с желанията, ама ако трябва да го отиграем отначалооо ..., се хващам да плета мрежата, ти скачай в Марица и чакай да дода екипирана.
    "Ако твърдо съм решила", хич не се и надявай - даже миникутия "Синеморец" няма да ти пратя, докато не си получа 6-цата!
    Що ми разстройваш фантазиите с'я?! Сутринта планирах да ти поръчам шоколадови корали и анемони за аквариума и замък от кафяв и бял шоколад, да си блестиш вътре и да си гризкаш от него ..., но като се налага, ще го отложим. :(

  11. gost says:
    2 май 2014 г. в 14:58

    Мрежи? Зарежи. Мисля, че някоя въдица със стръв във формата на шоколадче има много по-голям шанс. При една цяла кутия вече сериозно ще тръгна да обмислям хакване на компютрите на спортния тотализатор, за да пъхна там фиш с твоето име. Ти обаче май твърдо си решила да се придържаш към грубата сила и да ми изядеш шоколадовия интериор за аквариум, ето защо почвам да обмислям хакването на компютъра със складовата наличност на шоколад в ?Билла.

  12. Gloxy-Floxy says:
    2 май 2014 г. в 16:08

    :) Не те съветвам да е Била, застояват им наличностите. След като 2-ри път ядох побелели бонбони, не мисля да потретям. Пробвай с Аванти.
    Ти какво искаш сега?! Първо, не сме били спазили техническата документация - хубаво, сядам да плета мрежа. Ама не могло мрежа, по-добре въдица. После ще кажеш, че водата е мокра, студена и ако може да си седиш само на брега и да се тъпчеш с шоколада МИ! А колко мислиш мога да купя на това дередже? Най-добре първо да уредим въпроса с тотото, после може да обиколим всички вериги хипермаркети, фирмени магазини и ръчни работилници и да съпоставим достойнствата им, даже да си поръчаме марципан от Белгия или да ходим да си го изядем там.
    Разсъждавай трезво, а не като чуеш "шоко..." и да ти пада пердето. Та чак и мнителен, щяла съм да му опоскам аквариума! :Р

  13. gost says:
    2 май 2014 г. в 17:23

    Билла, Аванти, Карфур, Метро... ако трябва ще мина и през Техномаркет, ако случайно има забравен в някой хладилник, но шоколад искам и ще си доставя. А ти докато си плетеш мрежите и се мотаеш с тотото, аз това за Белгия ще го обмисля много сериозно....
    ПП: Досега никой не ме е чул да възразя срещу малко плацикане във водата. Чувствам се оскърбен от предположението, че ще почна да го правя точно сега, да не говорим, че се предполага, че след плацикането и шоколад ще има.

Публикуване на коментар